2012. október 13., szombat

Ti írtátok!

Mit mondtok ti Törpmanó játszófüzeteiről (a már meglévőkről és a még előkészületben lévőről) ?


Szöveg: A már meglévők használat közben. Kép: Két téli Törpmanós füzet között kikukucskál egy nyári Törpmanós füzet. A füzeteken kétfajta olló van elhelyezkedve rendetelnül, és egy vastag törzsű karióka (filc).
A már meglévők használat közben.

A blogon korábban említettem, hogy az idei Kolozsvári Magyar Napokon játékos fejlesztő foglalkozást tartottam a gyerekeknek. A gyerekeket kísérő szülők egyike-másika írásban is kifejtette, hogy milyennek ítélte, milyennek látta a foglalkozást és az annak alapjául szolgáló Törpmanó játszófüzeteket.

Most ebből a véleménycsokorból válogattam a blogra.


Szöveg: "Adriennek nagyon tetszett az ötletes, kreatív munka és rajzolás/kifestés. Minél gyakrabban részt szeretne venni hasonló aktivitásokon. Köszönjük." Aláírás. Kép: kézzel írt papírrészlet, amin a szöveg az előbbi.
"Adriennek nagyon tetszett az ötletes, kreatív munka és rajzolás/kifestés. Minél gyakrabban részt szeretne venni hasonló aktivitásokon. Köszönjük." Aláírás.

Szöveg (szülők véleménye): "A feladatlap érdekes, ötletes, jól összeállított. Fejleszti a gyerek gondolkodását, szövegértelmezését. Tetszik, hasznosnak, érdekesnek tartom. Hints Andrea, szülő" Kép: kézírásos papírrészlet.
"A feladatlap érdekes, ötletes, jól összeállított. Fejleszti a gyerek gondolkodását, szövegértelmezését. Tetszik, hasznosnak, érdekesnek tartom. Hints Andrea, szülő"

Szöveg (szülők véleménye): "Nagyon tetszett Viviennek. Rengeteg ilyen gyakorlatra van szükségünk. Köszönjük szépen." Aláírás Kép: jobbra dőlt kézírásos papírrészlet.
"Nagyon tetszett Viviennek. Rengeteg ilyen gyakorlatra van szükségünk. Köszönjük szépen." Aláírás

Szöveg (szülői vélemény): "Nagyon ötletes, gondolkodtató feladatlapok, korosztálynak megfelelően, mindenki talál magának megfelelőt. Köszönjük szépen, Krisztina" Kép: kézírásos papírrészlet.
"Nagyon ötletes, gondolkodtató feladatlapok, korosztálynak megfelelően, mindenki talál magának megfelelőt. Köszönjük szépen, Krisztina"

Szöveg (szülői vélemény): "A feladatlap jól kitalált, ötletes és jó elgondolkoztató. Köszönöm, Julia" Kép: másfélsoros kézzel írt papírrészlet, 3-4 helyesírási hibával.
"A feladatlap jól kitalált, ötletes és jó elgondolkoztató. Köszönöm, Julia"


Szöveg (szülők véleménye): "Három lányunk (3, 6, 8 évesek) próbálták ki a Törpmanó tevékenységeket. Az, hogy végigcsinálták, befejezték a feladatokat jelezte nekem, hogy tetszett a játékos feladatsor(ok), azok megoldása. Nagyon ötletes! Átlapozva a füzeteket úgy látom, hogy minden olyan területet felölel, ami a gyerekeket érdekli, érdekelheti. Sok sikert a továbbiakban! Szélyes Éva, Kolozsvár" Kép: enyhén jobbra dőlt kézírásos papírrészlet.
"Három lányunk (3, 6, 8 évesek) próbálták ki a Törpmanó tevékenységeket. Az, hogy végigcsinálták, befejezték a feladatokat jelezte nekem, hogy tetszett a játékos feladatsor(ok), azok megoldása. Nagyon ötletes! Átlapozva a füzeteket úgy látom, hogy minden olyan területet felölel, ami a gyerekeket érdekli, érdekelheti. Sok sikert a továbbiakban! Szélyes Éva, Kolozsvár"

Köszönöm szépen a jókívánságokat! :)


Ti kipróbáltátok? Még nem mondtad el, mi a véleményed?
Most itt az alkalom! Ugorj a megjegyzés mezőre és írd be a véleményed!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...