2011. május 30., hétfő

Hétfő reggeli (gyermeknapi) játék

Ígértem egy játékot. Igaz, már "jó régen" internetes idő szerint, de mentségemre szolgáljon, hogy határidős munkám volt.

Szóval, három (3) darab Törpmanó nyári játszófüzetet lehet nyerni, ha írsz egy bejegyzést, amiben:

  • bemutatkozol
  • megírod, honnan vetődtél a blogra, valamint azt, hogy
  • melyik eddigi bejegyzés volt igazán hasznos számodra
Extrák: ha a Zelegor Kiadó Facebook rajongója vagy illetve feliratkoztál a hírlevelemre plusz esélyed van a nyerésre, mivel annyiszor kerül fel a neved a cetlire, ahány helyen megfordul a neved.

Hogyan működik?
  1. Írsz egy megjegyzést, amiben bemutatkozol, és megírod, honnan vetődtél a blogra, valamint azt, hogy melyik eddigi bejegyzés volt igazán hasznos számodra (a neved felkerül a cetlire. Ne felejtsd el megadni a teljes neved.)
  2. Feliratkozol a hírlevelemre és startból megkapod az ingyenes Kórházi játékok tárháza füzetecskét. (még egy cetlire kerül fel a neved. Ha már feliratkoztál, akkor ezért nem kell újból feliratkozni. ) Itt lehet feliratkozni: katt ide!
  3. Lájkold a Zelegor Kiadó oldalát a Facebookon itt! (harmadszor kerül fel a neved egy cetlire)
Így összesen 3 esélyed van a nyerésre!

A játék június 1., 14 óráig tart. (Addig lehet hozzászólni, feliratkozni, lájkolni.)  Eredményhirdetés az esti altatás után, szintén aznap, sorshúzással. (Úgy 9 óra magasságában.)

Itt olvashatsz a nyereményről.

FONTOS:
A nyertesek hozzászólásban számolnak be élményeikről és tapasztalataikról.

Sok szerencsét! :)

10 megjegyzés:

Kosztándi Timi írta...

Igen. igen. Először ide kell írni (illetve ez alá, egy másik megjegyzést, úgyis mint hozzászólást), s aztán lájkolni és/vagy feliratkozni. :)

Judit írta...

Szia Timi, Páll Judit vagyok, már régebb ígértem, hogy hozzászólok majd a bejegyzéseidhez, nos hát eljött az ideje. Már nem is emlékszem, hogy hol is találtam rátok, talán a keresztény családosok oldalán, a bejegyzéseitek végén. Amit megosztanék veletek és, ami a leghsznosabb volt számunkra az a +nyelvtanulunk angolul+ című bejegyzésed. Egyszerű és hasznos ötlet volt számunkra. Az állatok neveivel kezdtük majd folytattuk a színekkel, egy pár játékot is megneveztünk már angolul pl. baba, labda, kocka stb. és most tanuljuk a konyhai eszközök nevét. Már ezek is nagyon jól mennek. Igyekszem tanítani a bemutatkozásra, hogy hány éves, ki az anyukája, apukája, meg a testvérkéje, nagymamája és nagytatája. Angolul kérdezem és angolul válaszol. Anita még csak 4
éves, de nagyon hamar tanul.
Köszönöm szépen

Névtelen írta...

Szia. Fodor Emoke vagyok, szamosújvári óvónő, anyuka. A kolozsvári klubbvezetők találkozóján ismertelek meg téged is, a blogod is. Azóta sok hasznosat megtudtam a lapodról, jelneleg izgalommal várjuk a nyári munkafüzetet. Sok sikert továbbra is.

Kosztándi Timi írta...

Úgy látom, külön bátorság díjat is kell majd adnom. Sőt, ezentúl az első hozzászóló startból kapja az ajándékot. :)

Akkor most mi legyen? A játék ideje lejárt, de csak ketten feleltek meg a szabályoknak (megjegyzés írása), az extrákat meg többen bejelölték.

Ki kapja Törpmanó nyári játszófüzetét?

Véleményt kérek!

Kosztándi Timi írta...

Kedves Judit és Emőke!

Gratulálok a bátorságotokhoz! Ti voltatok azok, akik a játékszabály szerint jártatok el (írtatok egy-egy megjegyzést, s ráadásul feliratkoztatok, illetve lájkoltátok a Zelegor Kiadó FB-os oldalát), így gondolom, megérdemelten nyertétek meg az egy-egy Törpmanó nyári játszófüzetet. Őszintén, nem volt mit sorsoljak. :)
Emőke, neked postázom, Judit, egyeztessünk mikor s hol adom át.
A harmadik füzet meg marad egy későbbi játékra, amikoris, az első hozzászólónak fogok startból adni ajándékot. :)

Judit írta...

Köszi szépen Timi, biztosan hasznát vesszük most a nyáron a füzetnek. Gyűjtögetem az ilyen foglalkoztató füzeteket, könyveket, játékokat, mert jön a vakáció és a homokozó meg a sok hintázás, nagyon unalmas lesz egyszer. Talán Beáéknak odaadhatod, ha neked is megfelel, vasárnaponként szoktunk találkozni velük a templomban.

Mégegyszer köszönöm
Judit

Névtelen írta...

szia. Zagor Csilla a nevem, a kismamaklub levelezolistajanak koszonhetem, hogy ratalaltam erre az oldalra. Igazan nagyon kreativ, es nagyon nagyon erdekes es hasznos dolgokat olvastam, most nagyon keso van, de holnap ahogy idom engedi, meg tobbet tanulok toled. Nagyon ertekes a munkad.

Csilla írta...

Szia
Erdelyi Csilla vagyok, Marosvasarhelyrol irok, egy bababorzes groupon egy anyuka nagyon ajalta a Torpmano cimu foglalkoztato fuzetet. Mivel engem is erdekelt ,mert ikreim vannak es nagyon szeretnek foglalkoztatofuzetekkel ,,jatszani,, gondoltam utannanezek, hol talalom meg. Beutve a cimet elsonek a google kereso a blogodat hozta ki aminek nagyon orvendtem mert ezen kivul is sok jo dolgot talaltam . Most vettem eszre azt is hogy epp ezt a fofglalkoztato fuzetecsket bocsatottad jatekba, es azt is latom sajnos lekestuk. Pontosan nem is tudom , mert a jatek idejet en junius 11 enek latom , a hozzaszolok mezoben viszont olvasom , hogy mar elajandekoztad sorshuzas nelkul. Tenyleg lejart mar a jatek ? En mar likoltalak is es hirlevelet is kertem , na de ha lejart hat ez van . Azert megis szeretnem tudni Marosvasarhelyen valahol meg lehet vasarolni a fuzetecsket?Hol?
Nagyon koszi elore is valaszodat
Csilla

Kosztándi Timi írta...

Köszi szépen! Szívesen látlak, gyere vissza máskor is. Jó olvasgatást! :)

Kosztándi Timi írta...

Hű, barátom, tényleg elírtam a dátumot. Gyermeknapra szántam a játékot. Bocsánat a hiú reményekért. Nade, sebaj, mert tervezek még játékot őszire.
Marosvásárhelyre ezidáig nem jutott még el a füzetecske (Kolozsvár, Csíkszereda, Kézdi le van fedve, s szórványban a Corvina könyvesboltokban lehet megkapni). Igyekszünk minél hamarabb oda is küldeni, de addig meg lehet rendelni. S ha csoportosan veszitek (15 db-ot minimum), akkor olcsóbb is, mint a boltban.

Dátum javítva! A játék lejárt. De azért hozzá lehet szólni a bejegyzésekhez. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...