2011. május 19., csütörtök

Venni vagy nem venni gyereknapi ajándékot?


Ha még eddig nem nagyon szorongatott, innentől arrafele egyre inkább foglalkoztat majd a téma: vegyünk vagy se gyereknapi ajándékot csemeténknek?
Körüljártam egy nagyáruház játékrészlegét, hogy feltérképezzem, mi is az aktuális kínálat. Van itt minden, mi "szem-kéznek" ingere, s még annál is több... Babakocsi, ugrókötél, színes kréta, nyári homokozó szettek, fahinta, műanyag tekebábuk, zörgők, teniszütők, ping-pong ütők (s olyan ütők, amiknek nevét nem tudom), labdák széles választékban, spriccelős figurák és puskák, társasjátékok, gyöngyszettek, kocsik, tündi-bündi pónik és babák,főzőkészlet stb.


Nagyon sokat vaciláltam, hogy ebben a videóban látható óriás krétákat megvegyem-e, de gondolkodtam: felvágják, lereszelik, megfőzik, széttörik, csak épp annak nem fogják használni, ami a rendeltetése. S akkor minek adjam ki rá kétszer azt a pénzt?

Na, azért nem kell bedőlni minden jól dízájnolt formának, mert például a gyöngyszettet, ha te válogatod össze a gyöngyös boltból, mellé veszel még kapcsokat és cérnát, jóval olcsóbban megúszod. Sőt, ha kilóra veszed és otthon csomagolod, akkor a nyámságod összes leányszülöttjét el tudod látni szülinapi, gyermeknapi vagy egyéb ünnepségi ajándékkal.


Tipp: 
Nézd meg, mit enged meg a pénztárcád, mire vágyna a gyerek, mit szeretnél az adott napon vele csinálni (közös program vagy egyéni gyerekprogram), s annak megfelelően vásárolj neki (minőségi) ajándékot. Feltéve, ha szeretnél neki vásárolni ajándékot. :)

Vásárlásom végeredménye: egy doboz színes kréta, amivel majd elsőosztályú rajzversenyt (terv) lehet szervezni omladozó kerítésünk oldalán. Ha nálatok aszfalt van, szólj, mert azt is összerajzoljuk!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...