2011. április 21., csütörtök

Meghívó az erdélyi Születés Hete rendezvénysorozatra

Kedves Mindenki!

Nagy örömömre szolgál, hogy beszámolhatok arról, idén először Erdélyben is megszervezésre kerül a Születés Hete. Magyarországon többéves hagyománya van, ahol évente 50-80 településen szervezik meg május 1-8. között ezt a fesztivált. Erdélyből 6 város csatlakozik ehhez a a rendezvényhez: Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Kolozsvár, Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgy és Székelykeresztúr.
Az egyes városok programjai az alábbi linkekre kattintva tekinthetők meg:


A Születés Hete egy szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat. Az évnek az a kiemelt hete, amikor a családalapítással kapcsolatos fontos információk egy egységes arculattal rendelkező országos rendezvénysorozat keretében koncentráltan érhetők el az érdeklődők számára. A szülés és a megszületés megváltoztatja azt a világot, amelynek abban a pillanatban középpontja a megszületett élet. Akik kapcsolatban vannak a kisbabával, visszavonhatatlanul mások lesznek, mint azelőtt voltak. Az életük, ünnepeik és hétköznapjaik egy olyan folyamatosan alakuló és épülő világgá változik, amelynek minőségét alapvetően befolyásolja az a tudás, amely alapján döntéseiket meghozzák. A Születés Hete ezért ahhoz kíván hozzájárulni, hogy ezek az információk elérhetők, feldolgozhatók legyenek,és segítsék a legmegfelelőbb egyéni döntés megszületését.
A Születés Hetén összefognak azok a szakemberek, akik az év többi hetében külön-külön azon dolgoznak, hogy a családok tagjai megtalálják azokat az információkat és alternatívákat, melyek ismeretében kiválaszthatják a számukra megfelelő irányt.


Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt az egyes városok szervezői!

Megkérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint segítsen az információ terjesztésében (továbbküldésben, listákra való továbbítással, szóban stb.), hogy minél több emberhez eljuthasson ennek a fantasztikus programokat kínáló Hétnek a híre!


Köszönettel: 
                     Imre Tekla, marosvásárhelyi szervező

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...