2011. szeptember 21., szerda

Tudtad, hogy a szülők 86%-ának gondja van...

...a gyermek figyelmének a lekötésével?

A szülők 86%-a nem tudja, hogyan kösse le csemetéje figyelmét arra az időre, míg a szükséges házimunkát végzi el, ezért gyakran bekapcsolja a tévét figyelemelterelő hadműveletként. Ám a szülők által jótékonynak hitt hatások nem érvényesülnek. Például nem tanul meg a gyermek beszélni és nem javul a szókincse sem a tévénézéstől. A fantáziáját meg kifejezetten háttérbe szorítja.

Ha meg nem tévézik a gyerek, akkor fennáll a baleset veszélye, mert ilyen a gyermek: mindent kipróbál. Ezért egy óvatlan pillanatban megtörténik a baj: leesik, felmászik, leránt, magára húz, kiesik, ráesik, leforráz stb.

Szeretnéd lekötni a gyermeked figyelmét úgy, hogy hasznosan és biztonságosan is teljen mindkettőtök számára az idő?

Akkor itt az idő, hogy kipróbáljátok Törpmanó játszófüzeteit 3-7 éves korig!

Törpmanó nyári játszófüzetével egy olyan szórakozási-fejlesztési lehetőséget kínálok, ami teljesen eltér az eddig megszokott munka-fejlesztő füzetektől.

Miért? Mert:
  • az egész játszófüzet egy kerettörténet köré épül. Egyik feladatot be lehet vezetni a másikra utalva, így fejleszti a szókincset és a szövegalkotási képességet.
  • úgy van összeállítva a füzetecske, hogy figyelembe van véve a gyermekek érdeklődési köre, így örömmel, lelkesen állhat neki egy-egy oldal színezésének, egy feladat megoldásának. Hasznosan és játékosan tölti az időt.
  • nem egy feladatnak több lehetséges megoldása van, ami fejleszti a gyerek kreatív problémamegoldó-képességét. Nincs sikertelenül elvégzett feladat, nő a sikerélmény.
  • figyelembe vannak véve a testséma fejlődési szakaszai is, ezáltal téri orientációt és lateralitást fejleszt. A diszlexia (olvasási nehézség) és a diszgrafia (írási nehézség) kialakulásának megelőzésében is szerepet játszik.
  • minőségi időt tölthettek együtt.

Miért ne tartozhatnál az irigyelt 14%-ba?

Csak annyit kell tenned, hogy bemész a könyvesboltba és megveszed. Ez persze Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely, Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Barót, Kolozsvár és Nagyvárad könyvesboltjaira értendő (Corvina, Diákkönyvesbolt, Gaudeamus, Phoenix, Koinónia, Gyopár, Kele Könyv Vár, Tortoma).

Amennyiben szórványban élsz, vagy olyan helyen, ahova nem sikerült eljuttatni a füzetet, társulj össze a játszótéri, kismamaklubos, vagy akár óvodai szülő barátaiddal, ismerőseiddel és rendeljetek együtt minimum 10 darab játszófüzetet.

Ha most rendeltek 10 darabot, akkor 1 ingyen van, ami a rendelést leadónak jár!
Így 80 RON (=10 db.) helyett csak 72 RON-t (9 db.) + postaköltséget kell fizetni a csomagért!

Ha 15 darabot rendeltek, akkor 3 ingyenpéldány jár a rendelőnek!
A 15 darabos csomagnak az ára eredetileg 120 RON, de a 3 ingyenpéldánnyal csak 96 RON-t+ postaköltséget kell leperkálni a postán, mivel csak 12 darabért kell fizetni.

Ennél nagyobb rendelésnél egyéni kedvezmény jár, amiről emailben egyeztetünk! Ezzel lehetőség van önkormányzatok, alapítványok vagy egyesületek számára is a rendelésre.
Egy Törpmanó nyári játszófüzetének az ára 8 RON, a postaköltség 15 darabra 10 RON.
Gyorsan add tovább a hírt, mert az akció csak jövő keddig, 2011. szeptember 27-ig tart.
Mit kell tenned a rendelésért?
Kattints erre a szövegre, töltsd ki az űrlapot, s egyeztetünk emailben.


NB: az elkért adatokat kizárólag a számlázás érdekében kérem el, másoknak ki nem adom, más célra fel nem használom. Amennyiben magánszemélyként rendeltek, a többi csillaggal jelölt, de erre a célra nem fontos rubrikákat egy 0-ással töltsd ki.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...