2011. március 27., vasárnap

A Születés Hetéről


A Születés Hete az évnek az a kiemelt hete, amikor a családalapítással kapcsolatos fontos információk egy egységes arculattal rendelkező országos rendezvénysorozat keretében koncentráltan érhetők el az érdeklődők számára.
Célja a sajtó, illetve a szélesebb közönség figyelmének a felhívása, céljaink elérésének érdekében.

Miért a Születés Hete?
A szülés és a megszületés megváltoztatja azt a világot, amelynek abban a pillanatban középpontja a megszületett élet. Akik kapcsolatban vannak a kisbabával, visszavonhatatlanul mások lesznek, mint azelőtt voltak. Az életük, ünnepeik és hétköznapjaik egy olyan folyamatosan alakuló és épülő világgá változik, amelynek minőségét alapvetően befolyásolja az a tudás, amely alapján döntéseiket meghozzák. A Születés Hete ezért ahhoz kíván hozzájárulni, hogy ezek az információk elérhetők, feldolgozhatók legyenek, és segítsék a legmegfelelőbb egyéni döntés megszületését.

Hogyan ismered fel a Születés Hetét?
A Születés Hetén összefognak azok a szakemberek, akik az év többi hetében külön-külön azon dolgoznak, hogy a családok tagjai megtalálják azokat az információkat és alternatívákat, melyek ismeretében kiválaszthatják a számukra megfelelő irányt.

Forrás: http://www.szuleteshete.hu/mi-a-szuletes-hete

Erdélyi Születés Hete eseménysorozat helyszínei:

Marosvásárhely, Gyergyószentmiklós, Sepsiszentgyörgy, Székelykeresztúr, Csíkszereda (listapontosítás később)

2 megjegyzés:

Lilla írta...

Kvar. Utana torolheted a hozaszolasom :)

Kosztándi Timi írta...

Köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...